<h2>Latin</h2><p>Χορός που θέλει συναίσθημα ...</p> <h2>Hip Hop</h2><p>Χορός που θα βάλει ένταση στη ζωή σου!</p> <h2>Oriental</h2><p>Χορός που θα σε ταξιδέψει ...</p> <h2>Tango</h2><p>Χορός που θα σε παθιάσει ...</p> <h2>Χορογραφία γάμου</h2><p>Χορός που θα σου μείνει για πάντα ...</p>
Previous Next
ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Dancing Queen
Σχολή χορού στην Αργυρούπολη
 


Latin
Ο χορός Σάλσα είναι ένας λάτιν χορός που δημιουργήθηκε από τους ισπανόφωνους της καραϊβικής και από τους ισπανόφωνους μετανάστες στις ΗΠΑ. Ο χορός Σάλσα αναμιγνύει στοιχεία από διάφορους αφρικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς. Βασικές επιρροές τις Σάλσα είναι οι χοροί Σον, Ρούμπα, Γκουαράτσα, Μπόμπα. Ο χορός Σάλσα χορεύεται κυρίως σε ζευγάρια, αν και υπάρχουν και σόλο φόρμες, και η Ρουέδα που χορεύεται σε κύκλο όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν τους παρτενέρ τους.
 

Oriental
Το bellydance χαρακτηρίζεται ο χορός της Ανατολής. Η ονομασία του προέρχεται από την αμερικανική ερμηνεία του χορού (ο χορός της κοιλιάς). Το Oriental θεωρείται ένα από τα πιο αρχαία είδη χορού, καθώς η ιστορία του ξεκινά χιλιάδες χρόνια πριν στην Αίγυπτο. Σήμερα δεν υπάρχει σημείο στον πλανήτη που να μην χορεύεται αυτός ο χορός.

Tango
Χορός που κατά πολλούς είναι η απόλυτη έκφραση του ερωτισμού. Ενώ το ζευγάρι κινείται στο χώρο, όλοι θαυμάζουν τα σταυρώματα των κάτω άκρων, την εκρηκτικότητα του κεφαλιού και το παιχνίδι μεταξύ του άντρα και της γυναίκας…την προσπάθεια να γοητεύσει ο ένας τον άλλο. Tango, ένας χορός γεμάτος πάθος.

Hip Hop
O χορός hip-hop εξελίσσεται παράλληλα με την ομόνυμη μουσική hip-hop. Η μουσική και χορευτική εξέλιξη του hip-hop διαδίδεται σαν κουλτούρα παγκοσμίως, μέσω της τηλεόρασης και των μουσικών video-clips.

Pilates
Είναι ένας ποιοτικός τρόπος άσκησης με βασική αρχή τον έλεγχο και τη σταθερότητα του κέντρου του σώματός μας, δηλαδή της κοιλιάς, ενώ τα άκρα μας παραμένουν χαλαρά και ευλύγιστα. Το Pilates γυμνάζει χωρίς να προσθέτει όγκο, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει τη σωστή στάση του σώματός μας.

 

Zumba
Η νέα τάση, ο απόλυτος τρόπος να κάψετε θερμίδες με ένα χαμόγελο. Εύκολες χορογραφίες σας κάνουν να αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας, ενώ παράλληλα απαιτείται να έχετε πάντα και μία πετσέτα μαζί. Ελάτε στον ευεργετικό κόσμο του Zumba και δώστε νέα ώθηση στη ζωή σας, όπως ακριβώς έκαναν και κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.


 

Παιδικά τμήματα
Τα παιδιά είναι γεμάτα ζωή. Το κάθε ένα μοναδικό και ιδιαίτερο. Ο Χορός τους δίνει τη δυνατότητα να Έκφράσουν τον Εαυτό τους, να εκτονώσουν αυτό που έχουν μέσα τους και να γυμναστούν όμορφα και δημιουργικά. ​ Θέλουμε τα παιδιά να μάθουν το Χορό από μικρή ηλικία.

Παραδοσιακοί χοροί
Οι Παραδοσιακοί μας χοροί μας προσφέρουν επικοινωνία, ψυχαγωγία, άσκηση και εκπαίδευση. Είναι το μέσο έκφρασης έντονων συναισθημάτων κάθε Έλληνα ανεξάρτητα απο την καταγωγή του. Οι πιο γνωστοί είναι το συρτό, το ζεμπέκικο

Χορογραφία γάμου
Ήρθε η ώρα του Χορού. Και τώρα? Χορεύετε!
Διαλέγουμε μαζί το τραγούδι που σας εκφράζει, σας καθοδηγούμε στα βήματα και φτιάχνουμε τη χορογραφία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και σε αυτό που θέλετε.
Αναλαμβάνουμε μαθήματα για το ζευγάρι για τον πρώτο Χορό, για Ελληνικούς Χορούς, για το ζευγάρι, την οικογένεια και τους φίλους!

 

Επαγγελματικά προγράμματα
Πολλοί από τους μαθητές της σχολής, όταν φτάνουν στην κατάλληλη ηλικία και ολοκληρώνουν τον κύκλο της βασικής παιδείας, ακολουθούν ανώτερες σπουδές σε επαγγελματικές σχολές. Η σχολή προετοιμάζει εντατικά αυτούς τους μαθητές για να ανταποκριθούν στις εξετάσεις.

Ευρωπαϊκοί χοροί
Οι ευρωπαϊκοί – κοινωνικοί χοροί γνωστοί και αναλλοίωτοι μέσα από το πέρασμα του χρόνου. Eυγενικά δείγματα της αριστοκρατικής καταγωγής τους αποτελούν το βασικότερο μέρος κάθε χορευτικής εκδήλωσης στις μέρες μας. Οι Ευρωπαϊκοί χοροί προσφέρουν καλό παρουσιαστικό, έλεγχο στο σώμα, καλή ισορροπία και εναλλαγή απαλότητας – κοφτής κίνησης.